Transport Mobila Marfa Sighisoara

Transport marfa Sighisoara

0780 600 500

dispecerat non stop!

transport marfa ieftin in tara

Oferim servicii de transport mobila, transport marfa, relocari sedii firme in Sighisoara cat si in restul tarii la cele mai mici preturi. Autoutilitarele noastre sunt dotate special astfel incat putem efectua orice tip de transport pentru dumneavoastra.

Pe langa serviciile de transport marfa, oferim si servicii de transport mobila, mutari firme sau locuinte. Echipa noastra de profesionisti este specializata in descarcare si incarcare marfa, fie ca este vorba de obiecte fragile, obiecte de arta, demontare si montare mobila sau impachetare pentru mutari birouri.

Flota noastra de autoutilitare este formata din dubite, dubite frigorifice, dubite basculabile, autoutilitare de 24m3 dotate cu lift; liftul fiind folosit pentru ridicarea obiectelor grele; el suportand o sarcina totala de 1000kg.

Transport mobila Sighisoara

Pentru incarcarea si descarcarea mobilei dumneavoastra dispunem de personal calificat si cu experienta in domeniu pregatit pentru orice situatie . Personalul nostru are in dotare chingi pentru transport mobila , chingi pentru asigurarea mobilei in masina, astfel incat mobila dumneavoastra sa nu se deterioreze pe durata transportului.

In sprijinul dumneavoastra va putem pune la dispozitie personal pentru impachetare si despachetare cat si de materialele necesare impachetarii: cutii de carton , saci de plastic, saci de rafie, banda adeziva, burete, folie expandata, folie cu bule.

Fiecare transport este asigurat cu o polita de asigurare marfa incheiata de societatea noastra.

Transport piane si alte obiecte grele in Sighisoara

Cand vine vorba de transport piane, este bine de stiut ca este o operatiune delicata datorita greutatii si fragilitatii acestora. Noi va asiguram ca transportul pianului se va desfasura ca la carte.

Inainte de a fi mutat, pianul trebuie protejat si asigurat contra zgarieturilor, miscarilor bruste, a umezelii si prafului.

Pentru a va asigura ca pianul dumneavoastra, in care ati investit timp si bani, este adus in siguranta la destinatie, apelati la serviciile de calitate ale firmelor de mutari.

Asiguram personal calificat pentru transport marfa. Fiecare transport este monitorizat 24 ore din 24 prin GPS astfel incat putem verifica starea si pozitia in orice moment.

Nu suntem o firma de transport marfa , suntem profesionisti in transport, cu angajati specializati si cu solutii logistice profesioniste.

Politica firmei noastre este aceea de a trata cu seriozitate si respect fiecare client. Ne punem in locul dumneavoastra pentru a intelege motivele transportului. De aceea nu dorim sa fim doar un furnizor de servicii temporare, ci dorim sa devenim un partener de incredere.