Suntem o echipa tanara specializata in operatiunile de transport marfa.
Flota noastra de autoutilitare este formata din dubite, dubite frigorifice, dubite basculabile, autoutilitare de 24m3 dotate cu lift; liftul fiind folosit pentru ridicarea obiectelor grele; el suportand o sarcina totala de 1000kg.

van01Fiecare transport este asigurat cu o polita de asigurare marfa incheiata de societatea noastra.

Asiguram personal calificat pentru transport marfa. Fiecare transport este monitorizat 24 ore din 24 prin GPS astfel incat putem verifica starea si pozitia in orice moment.

Nu suntem o firma de transport marfa , suntem profesionisti in transport, cu angajati specializati si cu solutii logistice profesioniste.

Politica firmei noastre este aceea de a trata cu seriozitate si respect fiecare client. Ne punem in locul dumneavoastra pentru a intelege motivele transportului. De aceea nu dorim sa fim doar un furnizor de servicii temporare, ci dorim sa devenim un partener de incredere.

Fie ca aveti nevoie de transport marfa, transport moloz , relocare sedii firme sau transport frigorific noi putem sa realizam acest lucru pentru dumneavoastra.

ati800


Transport Frigorific

Cu ajutorul instalatiilor de transport frigorific se pot transporta alimente proaspete dar si produsele congelate,pe distante lung.

Intelegem natura foarte delicata a fiecarui transport frigorific si facem totul astfel incat sa ajunga la destinatie in timp util. Controlam temperatura pentru ca orice ar fi in transport frigorific, sa ajunga in stare identica cu cea de la plecare.

Si toate acestea, la cele mai bune preturi – transport frigorific pentru dumneavoastra rapid si ieftin!

transportfrigorific300Desigur, pentru transport frigorific trebuie sa apelati intotdeauna la profesionistii in domeniu. Cautarea unui serviciu de incredere este preferabila la transport frigorific, alternativa putand fi stricarea incarcaturii.

Apeland la noi, garantia in transport frigorific este totala, serviciile noastre fiind concepute pentru a va satisface pe deplin toate nevoile dumneavoastra. 0 pierderi, calitate maxima, doar prin intermediul unui transport frigorific eficient. Noi suntem partenerii perfecti pentru un transport frigorific de calitate.