The new Mercedes-Benz Sprinter 2013Suntem o echipa tanara specializata in operatiunile de transport mobila.

Pentru incarcarea si descarcarea mobilei dumneavoastra dispunem de  personal calificat si cu experienta in domeniu pregatit pentru orice situatie . Personalul nostru are  in dotare chingi pentru transport mobila , chingi pentru asigurarea mobilei in masina, astfel incat mobila dumneavoastra sa nu se deterioreze pe durata transportului.

In sprijinul dumneavoastra va putem pune la dispozitie personal pentru impachetare si despachetare cat si de materialele necesare impachetarii: cutii de carton , saci de plastic, saci de rafie, banda adeziva, burete, folie expandata, folie cu bule.

ati800

In sprijinul clientilor care trebuie sa se mute dar nu stiu in ce consta aceasta operatiune si ce costuri implica, va putem trimite un consultant din partea firmei noastre care GRATUIT(indiferent daca alegeti sa efectuati transportul cu noi sau nu) sa faca o evaluare a tuturor bunurilor care fac obiectul mutarii pentru ca in urma acestui proces sa va transmitem pretul si configuratia operatiunii de mutare:

– timpul necesar mutarii

– marimea echipei

– materialele necesare si autoutilitara necesara pentru efectuarea mutarii intr-un singur transport

Fiecare transport este asigurat cu o polita de asigurare marfa incheiata de societatea noastra.

Asiguram personal calificat pentru montat-demontat mobilier. Fiecare transport este monitorizat 24 ore din 24 prin GPS astfel incat putem verifica starea si pozitia in orice moment.


Transport piane

Cand vine vorba de transport piane, este bine de stiut ca este o operatiune delicata datorita greutatii si fragilitatii acestora. Noi va asiguram ca transportul pianului se va desfasura ca la carte.

Inainte de a fi mutat, pianul trebuie protejat si asigurat contra zgarieturilor, miscarilor bruste, a umezelii si prafului.

Pentru a va asigura ca pianul dumneavoastra, in care ati investit timp si bani, este adus in siguranta la destinatie, apelati la serviciile de calitate ale firmelor de mutari.

pianofailComunicarea si planificarea sunt esenta unei mutari de succes. Va rugam sa ne sunati oricand pentru informatii, intrebari sau schimbari in planurile dumneavoastra de mutare.

Nu suntem o firma de transport mobila , suntem profesionisti in mutari, cu angajati specializati si cu solutii logistice profesioniste.

Politica firmei noastre este aceea de a trata cu seriozitate si respect fiecare client. Ne punem in locul dumneavoastra pentru a intelege motivele mutarii. De aceea nu dorim sa fim doar un furnizor de servicii temporare, ci dorim sa devenim un partener de incredere.

Fie ca aveti nevoie de transport mobila, transport moloz , relocare sedii firme sau transport frigorific noi putem sa realizam acest lucru pentru dumneavoastra.